Dakkapellen specialist

Je dakkapel plaatsen door een specialist

Een dakkapel laten plaatsen is precies werk, je maakt immers een gat in de constructie van je huis. Ben je op zoek naar een leverancier voor je nieuwe dakkapel, dan kun je hier zonder problemen verschillende bedrijven voor vinden. Elk bedrijf kan een andere service bieden en deze zullen ook worden gereflecteerd in de prijs. Kies je voor een specialist, dan krijg je hier veel voor terug, maar daar betaal je ook voor. Heeft dit toegevoegde waarde en wat zijn de andere opties?

Wat kan een specialist je bieden?

Specialisten en andere hoogstaande dakkapelleveranciers kunnen zeker toegevoegde waarde hebben. Als je hier een budget voor beschikbaar hebt, zal je met de juiste specialist een complete service ontvangen. Denk hierbij aan een persoonlijke inmeting, een snelle plaatsing en nette waterdichte afwerking, garantie op de constructie en eventuele lekkage en het netjes achterlaten van de locatie. Daarnaast zal je geen prefab dakkapel ontvangen, maar een naar jouw wensen op maat gemaakt exemplaar.

Welke andere opties heb je?

Aan de andere kant van het spectrum is er de optie om de dakkapel zelf te installeren. Hiermee bespaar je 25 procent of meer op arbeids- en servicekosten en door een ervaren doe-het-zelver is dit goed te doen. Je zal echter geen of een zeer beknopte garantie ontvangen en niet gebruik kunnen maken van de kennis en vakmanschap van een specialist. De gulden tussenweg is om zelf een prefab dakkapel te bestellen en deze te laten plaatsen door een plaatselijke monteur of door een bedrijf te kiezen die een kleiner servicepakket bieden. Hiervoor betaal je minder dan voor een specialist, maar lever je dus ook in op wat je hiervoor terugkrijgt. De keuze die je maakt hangt volledig af van jouw budget en verwachtingen. Kies je voor een specialist, dan weet je zeker dat alles, vanaf het moment dat je contact neemt tot na de plaatsing, volledig voor je wordt geregeld.

>Maatwerk dakkapel
>Subsidie dakkapel
>Procedure gemeente