Offertes aanvragen

Heb je een donkere zolder die je weer leefbaar wilt maken? Of wil je ruimte en licht brengen in een kleine zolderkamer? Een dakkapel kan dan een oplossing zijn. Je kunt dakkapellen vinden in onder andere slaapkamers, badkamers en speelkamers en door het plaatsen ervan breng je buiten dichterbij, waardoor een ruimte echt tot leven komt. Het laten plaatsen van een dakkapel is echter een grote onderneming. Wij helpen je graag hierbij, vul het onderstaande formulier in en ontvang gratis vrijblijvende offertes.

Waarom offertes opvragen?

Het opvragen van verschillende offertes is altijd een goed idee. Alleen op die manier kun je achterhalen wat er geboden wordt en wat de beste optie is voor jou. Je doet dit simpelweg door een aantal leveranciers af te gaan, je plannen voor te leggen en de prijsopgaaf af te wachten. Daarna vergelijk je wat je verzameld hebt op de punten die jij belangrijk vindt. Denk hierbij aan prijs, maar ook de service die je voor deze prijs krijgt en wat de eventuele extra kosten zijn. Het is alleen mogelijk om een goede beslissing te maken als je al je opties hebt bekeken.

Wat moet er in een offerte staan?

In een goede offerte moeten een aantal onderwerpen worden vermeld. Ten eerste is er een omschrijving van de werkzaamheden. Dit moet precies en compleet zijn, zodat je weet wat je kunt verwachten. Daarna zullen de kostenposten worden opgesomd. Deze omvatten de prijs van de dakkapel zelf, de arbeidskosten, het huren van de kraan, de voorrijkosten en de kosten voor het scheiden en afvoeren van het afval. Ook wordt duidelijk een prijs met en zonder BTW genoemd. Is een offerte naar jouw idee te kort en bevat het niet genoeg informatie? Dan kun je deze informatie later opvragen of de offerte afwijzen. Hoe completer de offerte, hoe preciezer jij de totaalprijs zal weten en hoe beter je kunt plannen.